Beyköy İhsan Gösterişli Anaokulu
Yeni Mahalle Beyköy/DÜZCE

VİZYON

Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere, değerler eğitimine önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile tercih edilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Beyköy İhsan Gösterişli Anaokulu, okulöncesi eğitimde yeni gelişmeleri takip ederken, sadece çocuklarımıza değil yetişkinlere de günümüz toplumsal ve eğitim koşullarına uygun bilgi vererek, her açıdan ülkemizin en iyi okullarından biri olmayı hedef edinmiştir.

BAŞARILAR

Okulumuz 2012 yılında Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından " TEMİZ OKUL, SAĞLIKLI OKUL Projesi" kapsamında "BEYAZ BAYRAK" ödülü almıştır.

Normal Öğretim

9.00-14.00